ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ

Ο ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑΣ


Αν και είμαστε στα μισά του καλοκαιριού, ο ατμομάγειρας είναι από τις πιο γρήγορες και υγιεινές επιλογές για να φτιάξεις πολλά καλοκαιρινά γεύματα.
Για πρώτη φορά λοιπόν δοκίμασα τον ατμομάγειρα της Beper που τον προμηθεύτηκα από τo eshop Starkstores και μπορώ να πω ότι είναι ο πιο ατμομάγειρας τσέπης που έχω δοκιμάσει.
Χωράει μεν 500 γρ φαγητό, έχει 2 επίπεδα αλλά δεν έχει καμία σχέση με τους ογκώδης ατμομάγειρες που έχουμε συνηθίσει. Στην αρχή λόγω του μεγέθους του είχα κάποιους ενδοιασμούς στο αν είναι δυνατό σε ισχύ, αλλά αποδείχθηκε άξιος στην παρακάτω συνταγή που θα δείτε.

Η ΣΑΛΑΤΑ

Τι είναι το πρώτο που σκέφτηκα να φτιάξω στον ατμομάγειρα; Να προσθέσω διάφορα λαχανικά για να δω πως θα τα μαγειρέψει. Επίσης ήμουν πολύ περιέργη να δοκιμάσω πατάτες & αυγά , γι αυτό πρόσθεσα και αυτά. Ήθελα όμως να κάνω μια σαλάτα πλήρες γεύμα, γι αυτό πρόσθεσα και μια μπριζόλα. Όλα τα υλικά τα έβαλα μαζί και αν ήμουν έτοιμη να αφαιρέσω κάποια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, τελικά τα άφησα όλα 35 λεπτά και έγιναν λουκούμι.
Η σαλάτα στο σύνολό της, φανταστική & ναι τολμάω να σου πω ότι με πολλές παραλλαγές θα καθιερωθεί σαν γεύμα μου.
Δοκίμασέ την και θα τρελαθείς



ΣΑΛΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟΜΑΓΕΙΡΑ

Υλικά:
( τα υλικά που δίνω είναι για μια σαλάτα για 4 άτομα άσχετα εγώ ότι δείχνω για 2 στο βίντεο, τόσοι είμασταν να την φάμε ;))

1 μπριζόλα
3-4 πατάτες
2 αυγά
1/2 κούπα κατεψυγμένα λαχανικά
2 κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι
2κσ τριμμένο τυρί

για τη σως:

2κσ ελαιόλαδο
1 κσ μηλόξυδο
1 κσ μαγιονέζα ή γιαούρτι
1 κσ μέλι
Αλάτι-πιπερι- ρίγανη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ










with love for food 
Christin K

0 Comments